Novi početci

Počela je nova školska godina!

Poludnevni boravak u Dardi je nakon ljetne pauze ponovno počeo s radom, na veliku radost svih korisnika i osoblja. Nakon nekoliko tjedana odmora, naši korisnici su s nestrpljenjem dočekali povratak u uobičajeni ritam, radujući se ponovnim druženjima i aktivnostima koje im donose osmijehe na lica. Posebno ih je obradovalo ponovno susretanje s njihovom odgajateljicom, koja im pruža podršku i vodi ih kroz svakodnevne aktivnosti.

Osvježeni i puni energije, odlučili su iskoristiti sunčane dane i lijepo vrijeme koje još uvijek traje. U duhu zajedništva i pozitivne energije, cijela grupa se okupila na nogometnom igralištu, gdje su organizirali sportsko druženje. Ovo je bila prilika ne samo za rekreaciju, već i za jačanje timskog duha, prijateljstva i međusobne podrške. Smijeh i uzbuđenje ispunili su zrak, a svi su uživali u opuštenoj atmosferi, pokazujući pritom sportski duh i veselje zbog povratka u omiljene aktivnosti.

Ova sportska aktivnost bila je samo početak raznih događanja i radionica koje ih očekuju u nadolazećem razdoblju, a boravak se i dalje trudi svojim korisnicima pružiti raznolike i korisne sadržaje u kojima mogu uživati, učiti i rasti.