Mjesec pun događanja

Veljača – najkraća, a najslađa!

Iako veljača broji najmanje dana, ona je mjesec prepun značajnih i veselih događanja. U našem poludnevnom boravku, veljaču smo već obilježili s nekoliko posebnih prigoda. Fašnik, koji je tradicionalno vrijeme maskiranja i veselja, donio je mnogo smijeha i kreativnosti među djecom koja su imala priliku pokazati svoje maštovite kostime.

Valentinovo je također bilo posebno proslavljeno, gdje su djeca imala priliku izrađivati srdačne čestitke i darove za svoje prijatelje i obitelj, učeći o važnosti iskazivanja ljubavi i pažnje prema drugima.

Osim tih zanimljivih dana, s nestrpljenjem iščekujemo još jedan poseban dan – dan ružičastih majica. Ovaj dan posvećen je podizanju svijesti o borbi protiv vršnjačkog nasilja. Na ovaj dan, djeca će nositi ružičaste majice kao znak solidarnosti i podrške svima koji su se susreli s nasiljem među vršnjacima. Planiramo organizirati razne aktivnosti koje će djeci pomoći da bolje razumiju važnost empatije, poštovanja i prijateljstva.

Kroz ove aktivnosti, ne samo da obilježavamo značajne datume, već i pružamo djeci priliku da uče o kulturi, tradiciji i važnim društvenim temama na zabavan i edukativan način, što doprinosi njihovom sveobuhvatnom razvoju i obrazovanju. Veljača u našem poludnevnom boravku postaje mjesec koji je iako kratak, iznimno bogat i sadržajan.