Piknik u Dardi

Organizirali smo druženje odgajatelja, korisnika i roditelja

Posljednji dan prije Uskrsnih praznika bio je poseban dan u našem poludnevnom boravku, jer smo ga proveli uživajući na toplom proljetnom zraku, okruženi prijateljstvom i zajedništvom. Organizirali smo piknik koji je bio prilika za druženje korisnika poludnevnog boravka i njihovih roditelja, čime smo željeli ojačati veze između obitelji i našeg odgojno-obrazovnog tima.

Za ovu priliku, piknik je bio obogaćen raznim igrama na otvorenom, poput frizbija, nogometa, košarke, ali i raznih društvenih igara što je pružilo priliku za veselu rekreaciju i zdravu konkurenciju.

Druženje na pikniku omogućilo je roditeljima da se bolje upoznaju s odgojiteljima i drugim roditeljima, razmjenjujući iskustva i savjete o odgoju djece, što je pridonijelo jačanju međusobne podrške i razumijevanja. Također, bila je to prilika za roditelje da vide kako se njihova djeca socijaliziraju i uključuju u grupne aktivnosti, što može biti korisno za daljnje razvijanje socijalnih vještina kod kuće.

Na kraju dana, osjećaj zadovoljstva i sreće bio je vidljiv na licima svih prisutnih, čime je ovaj piknik postao dragocjena uspomena i poticaj za buduća druženja. To je bio dan kada su se snažne veze unutar naše zajednice dodatno učvrstile, a svi su se vratili kući s osjećajem povezanosti i radosti, noseći sa sobom predivne uspomene koje će trajati.